“Nieuws”

Qfor In augustus en september 2017 lieten wij onze organisatie doorlichten.
Met goed resultaat! Wij zijn blij en trots met ons behaalde Qfor-label, dit 4 jaar op een rij.
Lees ons auditverslag:
Qfor Audit
En de mening van onze klanten:
Qfor ClientScan

Eurospeak biedt tal van taalcursussen aan in België.
Voor een buitenlandse ervaring kunnen wij onze partner ESL aanbevelen:
Hou je van reizen en nieuwe landen ontdekken? Wil je een nieuwe taal leren door ondergedompeld te worden in de cultuur en het land waar deze taal gesproken wordt? Of studeer je nog en denk je aan jouw toekomstige carrière? Dan is ESL Taalreizen de expert die je nodig hebt bij het realiseren van jouw project! Met meer dan 20 jaar ervaring in de taalreisindustrie, en verkozen tot Beste Europese Agentschap, bieden wij een aanbod van meer dan 20 talen aan op de 5 continenten. Dankzij de samenwerking met talenscholen wereldwijd, maakt ESL het jongeren, studenten, volwassenen, professionals en senioren mogelijk om over de hele wereld te reizen. Voor een afspraak, bezoek onze website: www.esl-taalreizen.com
ESL"

TAALCHEQUES ACTIRIS
Actiris taalcheque

Via Actiris kan de Brusselse werkzoekende zowel in groep als op individuele basis taallessen volgen via een privé talenschool. In 2016 werd EUROSPEAK partner voor de ACTIRIS TAALCHEQUES Doorstroming naar Werk en de ACTIRIS TAALCHEQUES Matching. Zowel in groep als op individuele basis zorgen wij voor intensieve en professionele taallessen NEDERLANDS, ENGELS en FRANS met ervaren taaltrainers! Neem contact op met ACTIRIS om te genieten van dit unieke en gratis aanbod: www.actiris.be/ce/tabid/664/language/nl-BE/Talen-leren-.aspx.


>

Facebook EurospeakBelgium Bezoek onze Facebookpagina op: www.facebook.com/EurospeakBelgium. U vindt er tips en links naar interessant materiaal en boeiende sites om uw taalkennis op niveau te houden.

JONGLEREN MET TALEN: FRANS EN ENGELS VOOR KINDEREN:
Jongleren Speelse initiatie voor kids vanaf 5 jaar en juniors vanaf 7 jaar. 15 groepslessen van 1 uur op woensdagnamiddag in Eurospeak Antwerpen. Bel voor meer informatie op 03/230.17.27 of mail naar info.antwerpen@eurospeak.be. Stel zelf uw groepje samen, dan organiseren wij de cursus wanneer en waar u wenst!
Consulteer onze brochure Jongleren Frans Engels.

INTENSIEVE TAALSTAGES VOOR STUDENTEN VAN 12-18 JAAR:
Eurospeak Brussel organiseert intensieve weekstages Frans, Engels en Nederlands tijdens de paas- en zomervakantie. Kleine groepjes, persoonlijke begeleiding. Bel voor meer informatie naar Marleen Das op het nummer
02 511 89 12 of bekijk hier onze brochure.

Eurospeak is uw taalpartner voor INDIVIDUELE LEERPROGRAMMA'S.
Wij garanderen dat u onmiddellijk van start kan, met ervaren docenten en native speakers en dit aan competitieve prijzen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

GROEPSLESSEN NEDERLANDS, FRANS, ENGELS, DUITS, SPAANS, ITALIAANS in Antwerpen en Gent: wij starten een 'groepje' vanaf 2 deelnemers met hetzelfde taalniveau. Contacteer ons voor uw taaltest en behoeftenanalyse. Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Eurospeak Gent en Antwerpen: ons nog niet bezocht op onze locaties in de Laurent Delvauxstraat in Gent en de Molenstraat in Antwerpen? Dan moet u dit zeker doen. In Eurospeak Brussel hebben wij onze vaste stek in de Stassartstraat (Naamse Poort). Sinds kort zijn wij gestart met de renovatie van onze lokalen.